Elkészítési idő < 1 óra
Krémes zöldborsófőzelék, ropogós, fűszeres, pirított kolbászdarabkákkal és lágyan folyó, aranyló közepű tükörtojással. Szerintem nem is kell többet mondanom.
Zöldborsófőzelék kolbászchipssel és tükörtojással
Hozzávalók (2-3…
Elkészítési idő: 20 perc
A kukorica leves remek választás, ha valami gyors és egyszerű, ugyanakkor különleges levesre vágyunk.
Kukorica leves
Hozzávalók (2-3 személyre):
0,5 kg fagyasztott kukorica
1 kis fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
1 leveskocka
víz
só
2…
Elkészítési idő: 30 perc
Nagyon szeretem a kekszeket. Van abban valami megnyugtató, ahogy a ropogós édes darabkák krémes masszává válnak a szánkban. Akkor pedig még finomabbak, ha langyosan a sütőlapról levéve, tartósítószer mentesen egy finom kávé vagy tea mellé…